Persbericht: 21 april 2015

Per 1 mei verdwijnt de naam Wij MKB. De dienstverlener uit Sassenheim, die bedrijven en instellingen volledig ontzorgt op het gebied van energie en afval, krijgt een nieuwe bedrijfsnaam “W-ij Consulting Services”. Wegens strategische redenen is besloten de naam van de organisatie te veranderen in: W-ij Consulting Services.

De dienstverlening wordt in toenemende mate gebruikt door steeds meer bedrijven dan alleen het MKB. In de praktijk merkten eigenaren Roy van der Vlugt en Paul van der Nagel dat zij hierdoor beperkt werden met betrekking tot hun dienstverlening.

Ontzorgen

“De essentie van onze dienstverlening is gericht op het ontzorgen van bedrijven en instellingen op het gebied van energie en afval voor de lange termijn. Hoe meer bedrijven zich aansluiten bij onze organisatie, hoe goedkoper W-ij Consulting Services kan inkopen tegen lagere tarieven. “Samen sta je sterk” Dat klinkt cliché, maar we kunnen dit bevestigen.

W-ij Consulting Services zorgt voor de gezamenlijke inkoop en contractbeheer voor vele bedrijven en instellingen. De reden dat wij dit doen is dat 70% van alle bedrijven contracten stilzwijgend verlengt. Dit zie je bij energiebedrijven maar ook bij afvalverwerkers. Ondernemers verliezen op die manier het overzicht. Bovendien zijn de tarieven niet altijd marktconform. W-ij Consulting Services bewaakt steeds de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Afvalcollectief Teylingen

In de gemeente Teylingen gebruiken diverse bedrijven en instellingen sinds 2014 het afvalcollectief via W-ij Consulting Services. Dit heeft geresulteerd dat er minder vuilniswagens door de winkelstraat rijden (van 33 naar 5 vuilniswagens per week). Een mooi voorbeeld dat efficiënt, milieuvriendelijk en kostenbesparend is”, aldus Roy van der Vlugt.

Verhuisd

De veranderingen in de naamswijziging zullen ook in de externe communicatie terug te vinden zijn. Zo is een nieuwe website ontwikkeld genaamd www.w-ij.nl en de auto bestickerd met een nieuw bedrijfslogo. Daarnaast is het bedrijf verhuisd naar een nieuw kantoor op de Cornelis Verolmeweg 17c te Sassenheim. Niet alles is veranderd: wat blijft zijn dezelfde vertrouwde gezichten, onafhankelijk advies, service en maatwerk. Kortom, de twee ondernemers zijn weer klaar om met een frisse blik te kijken naar de uitdagingen van duurzaam ondernemen.