Gezamenlijk energie inkopen

Samen voordeel behalen op de energiemarkt. Energie inkopen en regelen lijken zo eenvoudig, maar in de praktijk komt er veel bij kijken. Bovendien verandert de markt continu. W-ij heeft alles in huis om u van A tot Z van dienst te zijn; kennis, ervaring en een uitgebreid netwerk aan contacten met landelijke en regionale aanbieders.

Partner in energie

W-ij is de partner voor energie-inkoop voor vele bedrijven en instellingen. Zo regelt W-ij de gezamenlijke inkoop van energie voor zowel groot- als kleinverbruikers.

Onze ervaring maakt dat wij met kennis van zaken de zogeheten kleine lettertjes in energie contracten tot in detail kunnen beoordelen.

Energie grootzakelijk

Energie kleinzakelijk

Collectief inkopen

Als meerdere bedrijven zich aansluiten bij het energiecollectief, zorgt W-ij ervoor dat het volume wordt samengevoegd tot één geheel. Dankzij dit grotere volume kan W-ij goedkoper inkopen tegen lagere tarieven. Ook kleinverbruikers kunnen op die manier meeprofiteren.

Hoe werkt het?
Ongeveer 500 bedrijven en instellingen maken met succes gebruik van een energiecollectief via W-ij. Door het volume in één keer in te kopen profiteert iedereen van scherpe tarieven.

Gezamenlijk energie inkopen

Meer informatie ontvangen?

W-ij ontzorgt bedrijven en instellingen op het gebied van energie en afval van A tot Z. W-ij staat altijd voor u klaar.