Energie intermediair

W-ij uw energie intermediair, ontzorgt bedrijven en instellingen op het gebied van energie van A tot Z. W-ij staat altijd voor u klaar.

W-ij is uw deskundig en ervaren partner als het gaat om duurzaam ondernemen tegen lagere kosten. Profiteer mee van onze ervaring en kennis van de markt en de vele goede contacten die wij hebben met leveranciers van energie. Wij werken transparant en met korte lijnen. U heeft steeds met dezelfde contactpersoon te maken.

Zodra u besluit via W-ij uw energie en afvalafvoer te regelen, gaan wij voor u aan de slag. Dat betekent concreet dat wij:

  • vrijblijvend uw inkoopkosten vergelijken
  • oude contracten opzeggen
  • uw organisatie aanmelden bij de nieuwe leveranciers
  • uw wensen afstemmen en doorgeven aan de leveranciers
  • continu de prijs- en kwaliteit bewaken
  • uw contract beheren

Uiteraard gebeurt alles pas na overleg met u, onze klant.

Wij houden van alle contracten een overzicht bij. Ruim voordat overeenkomsten verlopen, nemen wij contact met u op voor overleg. Met W-ij betaalt dus ook in de toekomst nooit meer te veel. De reden dat wij dit doen is dat 70% van alle bedrijven contracten stilzwijgend verlengt. Ondernemers verliezen op die manier het overzicht. Bovendien zijn de tarieven niet altijd marktconform.

Kortom, de inkoop van energie uitbesteden aan W-ij betekent dat W-ij zowel op operationeel, tactisch als strategisch vlak voor u actief is. Dat doen wij bij u op locatie en/of via begeleiding op afstand. Tegelijkertijd adviseert W-ij de organisatie op strategisch niveau en begeleidt zij de operationele inkoop. Alles in nauw overleg met u. Dat spreekt vanzelf.

 

 

Meer informatie ontvangen?

W-ij ontzorgt bedrijven en instellingen op het gebied van energie van A tot Z. W-ij staat altijd voor u klaar.