Bloemen-atelier Capri kiest voor afval van W-ij

Bloemen-atelier Capri kiest voor afval van W-ij
Foto van links naar rechts: R. van der Vlugt, P. van Waardenburg, P. van der Nagel

De keuze voor W-ij was geen moeilijke, aldus Pieter van Waardenburg van bloemen-atelier Capri. Ik ken de heren van W-ij al wat langer. Het zijn lokaal betrokken ondernemers die niet alleen het bedrijf W-ij op handen dragen maar ook bijdragen aan lokale initiatieven. Met hun bedrijf ontzorgen zij ondernemers in afval en energie.

Mijn energie heb ik een aantal jaar geleden ondergebracht bij W-ij. Lokaal zaken doen vind ik belangrijk. Daarnaast zijn Roy en Paul twee leuke ondernemers die bereid zijn met je mee te denken. Net zoals bloemen-atelier Capri is W-ij erg actief op de zakelijke markt en staat service erg hoog in het vaandel. Ik word netjes door hen begeleid en ik hoef niet meer op te letten dat ik ongemerkt weer aan een verlenging van mijn contract vast zit. Zij komen vanzelf bij mij langs als er weer naar gekeken moet worden en zij staan voor mij klaar als ik ergens vragen over heb.

Ik zat nog een tijd aan mijn afvalcontract vast maar nu eindelijk is het zover dat ik ook hiermee kan aansluiten. Ik ben blij met m’n nieuwe W-ij bak!


Klanten van w-ij-small

  • Bloemen-atelier Capri kiest voor afval van W-ij
  • Bloemen-atelier Capri kiest voor afval van W-ij
  • Bloemen-atelier Capri kiest voor afval van W-ij
  • Bloemen-atelier Capri kiest voor afval van W-ij
  • Bloemen-atelier Capri kiest voor afval van W-ij
  • Bloemen-atelier Capri kiest voor afval van W-ij
  • Bloemen-atelier Capri kiest voor afval van W-ij
  • Bloemen-atelier Capri kiest voor afval van W-ij
  • Bloemen-atelier Capri kiest voor afval van W-ij
  • Bloemen-atelier Capri kiest voor afval van W-ij

Meer informatie ontvangen?

W-ij ontzorgt bedrijven en instellingen op het gebied van energie en afval van A tot Z. W-ij staat altijd voor u klaar.